Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Jeg er lige kommet hjem fra min farmor og tidligere i dag, foreslog jeg min mor at vi kunne bage knækbrød i aften. Så nu har vi både gang i lækre knækbrød, stenalder rugbrød og gulerods boller. Det er vildt lækkert og meget billigere end at købe en pakke boller, dog koster alle nødderne til rugbrødet og knækbrødet okay meget, men det smager jo godt!
Her får i også lige opskriften til knækbrødene, men man kan egentlig lidt selv bestemme hvad der skal i og ikke skal i.

Sprøde knækbrød ca. 25 stk.
300 g. hvedemel.
1 1/4 dl olie.
2 dl vand.
50 g. havregryn.
50 g. græskarkerner.
50 g. hørfrø.
50 g. solsikkekerner.
50 g. sesamfrø (ja, det er nemt nok at huske)
1 tsk. bagepulver.
1 1/2 tsk salt.

Bland alle ingredienserne og ælt sammen til en fast dej. Del dejen i to lige store stykker og rul ud så tyndt som muligt på et stykke bagepapir. Skær dejel ud i firkanter med en skarp kniv. Læg bagepapiret direkte over på bagepladen.

Bages ca. 25 minutter i en 180 grader varm own eller til de er gyldne. Voila! Sprøde knækbrød til alle.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg