Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

I dag har jeg bagt påskekopkager. Det var en opskrift jeg fandt i min nye yndlings bagebog, og de smagte utroligt godt og var ikke mindst nemme at lave (opskriften vil stå nederst i indlægget). De var i hvert fald en succes hos min familie og Ida som jeg passede her til aftes. Der er ikke sket så meget i dag, jeg har bare gået ude i køkkenet med høj musik i ørerne og så selvfølgelig brugt en masse energi på at holde øje og underholde Ida. Så har jeg også slappet af med en film og hygge sammen med de andre.
I morgen skal vi til årets første påskefrokost og jeg glæder mig til at se hele familien samlet igen.

Påskecupcakes. 
Forvarm ovnen til 180°. Anbring 12 papirbageforme i en lisne- eller muffinform, eller sæt 12 dobbelte papirforme på en bageplade.

Kom 115g blødgjort smør eller blød plantemargarine og 115g sukker i en skål og pisk, til det er luftigt og cremet. Tilsæt 2 letpisket æg lidt ad gangen og pisk godt efter hver tilsætning. Sigt 85g mel, 3/4 tsk bagepulver og 25g kakaopulver i og vend det i blandingen med en stor metalske.
Fordel dejen i papirformene med en ske.

Bag kagerne i den forvarmede ovn i 15-20 minutter, eller til de er pænt hævede og virker faste, når man trykker på dem. Sæt dem til afkøling på en bagerist.

Kom 85g blødgjort smør til smørtoppingen i en skal og pisk, til det er cremet. Sig 175g flormelis i og pisk, til det er godt blandet. Pisk 1 spsk mælk og 2-3 dråber vaniljeessens/aroma i.

Når kagerne er kolde, kom toppingen i en sprøjtepose forsynes med en stor stjernetylle og sprøjt en cirkel, der danner en rede, i kanten af hver kage. Anbring chokoladeæggene som pynt midt i hver rede.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg