I dag har jeg bagt påskekopkager. Det var en opskrift jeg fandt i min nye yndlings bagebog, og de smagte utroligt godt og var ikke mindst nemme at lave (opskriften vil stå nederst i indlægget). De var i hvert fald en succes hos min familie og Ida som jeg passede her til aftes. Der er ikke sket så meget i dag, jeg har bare gået ude i køkkenet med høj musik i ørerne og så selvfølgelig brugt en masse energi på at holde øje og underholde Ida. Så har jeg også slappet af med en film og hygge sammen med de andre.
I morgen skal vi til årets første påskefrokost og jeg glæder mig til at se hele familien samlet igen.
Påskecupcakes.
Forvarm ovnen til 180°. Anbring 12 papirbageforme i en lisne- eller muffinform, eller sæt 12 dobbelte papirforme på en bageplade.
Kom 115g blødgjort smør eller blød plantemargarine og 115g sukker i en skål og pisk, til det er luftigt og cremet. Tilsæt 2 letpisket æg lidt ad gangen og pisk godt efter hver tilsætning. Sigt 85g mel, 3/4 tsk bagepulver og 25g kakaopulver i og vend det i blandingen med en stor metalske.
Fordel dejen i papirformene med en ske.
Bag kagerne i den forvarmede ovn i 15-20 minutter, eller til de er pænt hævede og virker faste, når man trykker på dem. Sæt dem til afkøling på en bagerist.
Kom 85g blødgjort smør til smørtoppingen i en skal og pisk, til det er cremet. Sig 175g flormelis i og pisk, til det er godt blandet. Pisk 1 spsk mælk og 2-3 dråber vaniljeessens/aroma i.
Når kagerne er kolde, kom toppingen i en sprøjtepose forsynes med en stor stjernetylle og sprøjt en cirkel, der danner en rede, i kanten af hver kage. Anbring chokoladeæggene som pynt midt i hver rede.
Ingen kommentarer endnu