The Hunger Games.

For flere uger siden bestilte min kære mor billetter til “The Hunger Games”, efter vi begge to fik slugt bøgerne i en rasende fart. Min mor gav mig den første bog i julegave, og på under en uge var jeg færdig med hele trilogien og jeg stod tilbage med en følelse af sitren og anspændthed over at det eventyr jeg havde levet mig ind i, nu var slut. Jeg blev så glad for bøgerne at jeg straks gav dem til min mor, som jeg så kunne dele min begejstring med og nu er jeg i gang med at læse den første bog på engelsk. I aften er der bestilt billetter til filmen på Fiske Torvet på de bedste pladser, og inden da har vi også bestilt bord på en lækker amerikansk restaurant. Jeg kan mærke at det her bliver en fantastisk fredag og start på en god weekend, og det bliver super skønt at komme ud med hele familien.
Men bøger og film kan slet ikke sammenlignes og det bliver jo aldrig helt som i bøgerne, der er altid noget der mangler; følelser, detaljer, personer, erindringer, citater, dybde, dele af selve bogen, osv. Men ikke destomindre er jeg overbevist om at jeg vil gå derfra med gåsehud og et smil på læben.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg